Рослинне м'ясо. Що і звідки?
Економіка

Рослинне м'ясо. Що і звідки?

Сергій Зінченко
активний

Новини УКРАЇНИ І СВІТУ

Найгарячіші новини за:

День Тиждень
Всі новини

710

0


Вже у лютому на полицях супермаркетів АТБ, Сільпо та Novus розкладуть рослинне м'ясо американського стартапу Beyond Meat. Цю кулінарну новину повідомляє Економічна правда.

Цей продукт складається з горохового білку, рису, буряку, води та олії. За консистенцією, запахом та смаком він не відрізняється від звичного м'яса і є на сто відсотків веганським продуктом. Хоча коштуватиме разів у десять дорожче, ніж звичайна яловичина.

 

У компанії Beyond Meat стверджують, що для виробництва продукту використовують на 99 процентів менше води, на 93 процента менше землі, на 46  відсотків менше енергії та викидає в атмосферу на 90 відсотків менше СО2 у порівнянні з підприємствами, які вирощують тваринне м'ясо.

 

Сергій Зінченко
активний

Коментарі (0)

Ввійдіть в систему , щоб мати можливість коментувати.

710

0