Коли на серці біль і муки, в душі неспокій і тривога. До неба ми здіймаєм руки і допомоги просимо у Бога...
Цитати

Коли на серці біль і муки, в душі неспокій і тривога. До неба ми здіймаєм руки і допомоги просимо у Бога...

Всі блоги
Олександр Шевченко
master

Новини УКРАЇНИ І СВІТУ

Найгарячіші новини за:

День Тиждень
Всі новини

1820

0


Коли на серці біль і муки, в душі неспокій і тривога. До неба ми здіймаєм руки і допомоги просимо у Бога...

 

 

Пропонуємо вашій увазі найкращі цитати, поради, які допоможуть кожному бути під захистом Господа нашого. 

 

Живіть з Богом і Бог буде жити з Вами. Якщо у вашому серці живе Бог, то все навкруги здається прекрасним.

Якщо ви знайде час для молитви, то Бог завжди знайде час щоб відповісти вам.

Ніколи не біжіть попереду Бога. Дозвольте йому направити ваші кроки на вірний шлях.

Хто каже " я люблю Бога", с ненавидить брата свого, той говорить неправду. Бо той, хто не любить брата свого, якого бачить, не може любити Бога - якого не бачить.

Не читайте молитви , коли. вам щось потрібно. Моліться і дякуйте Богу кожного дня, за маленькі благословення.

Наповняйте серце своє любов'ю до Бога, бо сатана нсповнить його любов'ю до гріхів.

Не кажіть Богу, що у вас проблеми. Поверніться до проблеми і скажіть, що у Вас є Бог.

Навіть, якщо у вашому житті чорна смуга - продовжуйте довіряти Богу.

Бог дав людям безцінний дар прощення. Користуйтеся ним і буде менше у світі зла і ненависті.

Присвятіть Богу свою молодість. І Він подарує вам людину, яка присвятить вам свою старість.

У вічність з собою нічого не візьмем, лише те, до чого неможливо доторкнутися: добрі справи, прощення, любов до ближнього.

 

Автор: Соломія Українець

 

Олександр Шевченко
master

Коментарі (0)

Ввійдіть в систему , щоб мати можливість коментувати.

1820

0